Detalii sesizare

Adresa imobilului (exclusiv din București): Strada Doctor Eugen O. Iosif, București, România
Tipul imobilului: Clădire/ Apartament
Sesizare: Interv. neconf. zonă constr. protejată, Desființare/ Demolare, Încălcare autorizație de construcție
Demolarea este: Totală
Intervenția este: Modificare fațadă, Mansardare/ Supraetajare, Extindere, Modificare acoperiș/ învelitoare, Izolare termică, Înlocuire tâmplărie
Detalii despre sesizare: Buna ziua. Doresc sa va sesizez desfasurarea unor lucrari de demolare fara autorizatie ce au loc pe strada Dr. Eugen Iosif nr. 22. Dupa cum probabil stiti zona in care se afla imobilul este zona protejata – zona protejata nr. 45, parcelarea Cotroceni iar pentru lucrari de demolare este nevoie, pe langa avizul dumneavoastra si de avizul Min. Culturii si de autorizatie emisa de PMB. Pentru imobilul de la nr. 22 exista o autorizatie (233/10/09/2021) pentru lucrari de consolidare si modificari interioare, dar beneficiarii folosesc aceasta autorizatie (cu un circuit de eliberare mult mai simplu) si de fapt ei demoleaza cladirea si construiesc un imobil nou in locul celui existent, aceste operatiuni fiind mult mai putin costisitoare decat cele de consolidare. Este o practica foarte uzitata in Cartierul Cotroceni si in alte zone protejate, cumva, imobilitatea celor de la ISC si de la Politia Locala Bucuresti incurajand aceasta practica. Despre imobilul in discutie, nu stiu sa va spun daca era declarat monument istoric, dar cu siguranta el avea o valoare aparte in patrimoniul urbanistic al cartierului Cotroceni iar cateva detalii de pa fatada il calificau clar pentru acest aspect. Va atasez cateva fotografii de la fata locului. Multumesc!
Panou de șantier: Există
Cc emails: relatiipublice@primarie3.ro, secretariat@politialocala3.ro
Status sesizare: Sesizat
Fotografie panou șantier:
Galerie imagini:

One thought on “Strada Doctor Eugen O. Iosif, București, România

 1. Buna ziua,

  ISC prin doamna inspector Carmen Ionesc si-a declinat competenta si a directionat sesizarea catre PMB si Politia Locala. Fara cuvinte….Intre timp demolarea continua, Politia, desi a fost sesizata de cel putin 5 ori, spune ca nu poate face nimic si ca doar ISC poate sa opreasca lucrarile. Pana maxim la mijlocul saptamanii urmatoare, tot imobilul va fi demolat.

  1

  2

  3

  4

  5

Lasă un răspuns