Detalii sesizare

Adresa imobilului (exclusiv din București): Strada Frumoasă 25, București, România
Tipul imobilului: Clădire/ Apartament
Sesizare: Desființare/ Demolare, Fără autorizație de construcție
Demolarea este: Parțială
Detalii despre sesizare: După cum se vede in imagine, imobilul a dispărut aproape in întregime, fără vreun panou de santier. *GL Patrimoniu al OAR Bucuresti este un grup de lucru al Ordinului Arhitectilor din Romania, Filiala Bucuresti, iar datele acestuia sunt: Filiala Teritoriala București a Ordinului Arhitecților din Romania, cu sediul în Str. Sfântul Constantin, nr. 32, Sector 1, București, având CIF 14244188, cont IBAN RO95BTRLRONCRT0295885001, deschis la Banca Transilvania Ag. Universitate, reprezentată de președinte dr. Arh. Emil Ivănescu.
Panou de șantier: Nu există
Cc emails: contact@dcmb.ro, registratura@primarias1.ro, office@plmb.ro
Status sesizare: Sesizat
Galerie imagini:

One thought on “Strada Frumoasă 25, București, România

  1. In plus cei cu demolarea si recontructia fac un zgomot infernal si enorm de mult praf. Utilajele grele zguduie din temelie cladirile din jur. Blocheaza strada in permanenta, au adus un utilaj pe senile fara a fi transportat pe platforma, direct pe asfalt si pe sens invers (blocand singuri circulatia fara ajutorul Politiei) dinspre Sevastopol catre Frumoasa, se miscau casele ca la cutremur, au distrus drumul si trotuarul din fata casei, si continua zilnic sa il distruga, au avariat mai multe masini parcate pe strada (cu betoniere, basculante si alte utilaje de mare tonaj), nu spala masinile ce transporta pamantul excavat si strada e plina de pamant iar masinile parcate arata ca dupa ploaie cu particule sahariene.
    Masinile de tonaj greu au oare autorizatie, nu e normal ca pe stradutele din oras, din centru chiar sa foloseasca masini de tonaj mai mic?
    Nu cred ca este normal sa se autorizeze construirea in locul unei case a 45 de apartamente cu 45 de masini noi pe o straduta cu sens unic, sufocata deja de masini avand in vedere ca exista si o gradinita vis-a-vis de noul bloc si sediul Realitatea Tv care aduc si ele un trafic sporit de masini si parcari haotice.
    Nu cred ca strada Frumoasa poate indura, timp de 3 ani zilnic, zeci de masini de mare tonaj fara avarii majore si e pacat.

Lasă un răspuns