Detalii sesizare

Adresa imobilului (exclusiv din București): Strada Icoanei 69, București, România
Tipul imobilului: Clădire/ Apartament
Sesizare: Interv. neconf. zonă constr. protejată
Intervenția este: Izolare termică
Detalii despre sesizare: "Vă semnalez niște lucrări de anvelopare, despre care cred că sunt neautorizate, care se fac la imobilul din strada Icoanei nr. 69, sector 2, zonă istorică (poză din data de azi, 19.10.2022, atașată). Nu știu dacă și imobilul este clasat ca monument istoric, dar valoarea arhitecturală este evidentă. Vă rog să faceți verificările necesare și să sancționați contravențional proprietarii care mutilează acest cartier." Nu exista panou de santier. Va rugam sa verificati legalitatea acestui demers. Grupul de Lucru Patrimoniu al OAR Bucuresti este un grup de lucru al Ordinului Arhitectilor din Romania, Filiala Bucuresti, iar datele acestuia sunt: Filiala Teritoriala București a Ordinului Arhitecților din Romania, cu sediul în Str. Sfântul Constantin, nr. 32, Sector 1, București, având CIF 14244188, cont IBAN RO95BTRLRONCRT0295885001, deschis la Banca Transilvania Ag. Universitate, reprezentată de președinte dr. Arh. Emil Ivănescu.
Panou de șantier: Nu există
Cc emails: contact@dcmb.ro, infopublice@ps2.ro
Status sesizare: Sesizat
Galerie imagini:

5 thoughts on “Strada Icoanei 69, București, România

    1. Buna ziua, am revenit, insa va rugam, pentru o reactie mai rapida, inainte sa fie prea tarziu, sa apelati politia locala, sectia 6, Str. Paul Greceanu 36, 021 210 4335 – fiind vorba de un santier fara panou in zona protejata, pentru care s-a facut sesizare deja si santierul merge mai departe. Va multumim

      1. Lăsați că vis a vis este Biserica Dichiu la care s-a lucrat vreo 3 ani cu panouri și autorizații și probabil pe bani publici, dar în derizoriu, calitate și mai slabă. Toate picturile exterioare ale Bisericii s-au șters spălate de ploi.

Lasă un răspuns