Detalii sesizare

Adresa imobilului (exclusiv din București): Strada Nicolae Filipescu 30, Sector 2, București, România
Tipul imobilului: Clădire/ Apartament
Sesizare: Degradare accentuată
Detalii despre sesizare: Domnule Director, La imobilul din adresa Strada Nicolae Filipescu, nr.30, sector 2, Bucuresti, se afla un superb imobil construit in jurul anilor 1900, in care nu locuieste nimeni de circa 10 ani. Se poate ca proprietarul mostenitor, Baiculescu Brigitte, sa nu locuiasca in tara. Din acest motiv imobilul, de o reala valoare arhitecturala, incepe sa se degradeze accentuat. Am constatat cateva gauri majore in acoperis, care duc la deterioarea lui, atunci cand ploua. De curand, au inceput sa cada bucati de tencuiala pe trotuar, ceea ce pune in pericol pietonii care trec pe trotuar. In acest sens, va rog sa luati masurile legale care se impun (contactarea proprietarului, marirea impozitului, amenda etc.), in vederea intretinerii si pastrarii imobilului in conditii bune. Cu stima, Mihail Spantoveanu
Panou de șantier: Nu e cazul
Cc emails: infopublice@ps2.ro, office@politialocalas2.ro
Status sesizare: Fără efect
Galerie imagini:

5 thoughts on “Strada Nicolae Filipescu 30, Sector 2, București, România

 1. Buna ziua,
  In curand se face anul de cand am facut sesizarea si nu s-a intamplat nimic. Clasic!
  Mai nou, va informez ca de cateva zile, mai multi oameni ai strazii, au taiat lantul cu lacat, al proprietatii care lega poarta si un intrat in locatie, unde dorm si isi fac nevoile.
  Asa ca va rugam sa nu ii deranjati. Ei noaptea au treaba prin cartier.
  Tare curios sunt, cand vor intelege si autoritaile, menirea lor? Eschivarea de la treaba este clar ca au inteles-o! Ma intreb cand vor depasi faza asta?
  Va urez nepasare, nepasare! Salariul vine oricum!

Lasă un răspuns